X-tra Årsmöte och Lunch 07.11.2019.

 

Torsdagen den 7:e November hade vi vårt ordinarie Extra Årsmöte med efterföljande lunch på restaurang ”AQUARELLE” i Almancil

 Vi blev endast 17 fullvärdiga Medlemmar av totalt 83 som träffades i en anslutande byggnad till restaurangen som normalt är uthyrd, - men f.n. var ledig. Mötet pågick från kl. 11 – 11:50.

 Kl. 12:30 träffades vi därefter i restaurangen där ytterligare 16 Medlemmar och Vänner anslöt sig för mingel med en välkomstdrink till trevlig levande musik av gruppen ”SUNKEEST HIPIZ”, bestående av Gitarr, Dragspel, Cajun och sång.

 Kl. 13 blev det sittning till bords medan musikanterna avtackades med en varm applåd.

 Omedelbart efter välkomsthälsningen klämde vi i med vår start-upp sång ”Carpe Visan” som trots de få deltagarna lät riktigt bra.

 Samtidigt som vinet nu började serveras kom även de två olika läckra förrätterna snabbt på plats medan samtalen kring borden var i full gång.

Innan huvudrätterna informerades det lite allmänt om vad som i stora drag hade diskuterats på Årsmötet. Bl.a. kommer våra träffar fr.o.m. årsskiftet att ske på tisdagar istället för torsdagar. Protokollet från mötet kommer snarast att skickas ut till Medlemmarna för full uppdatering.

 De olika huvudrätterna som nu serverades vackert upplagda, - blev  som vanligt också en behaglig smaksensation av kött, fisk eller vegetariskt.

 Nu plockade vi fram sångbladet och gemensamt sjöng, - ”Så Länge Rösten Är Mild” (på melodin ”Så Länge Skutan Kan gå”) som avslutades med en stort gemensamt utrop, - ............. SKÅÅÅL!

 En för dagen nybliven Medlem (alldeles innan Årsmötet) presenterades och hälsades hjärtligt välkommen. Det var Hans T-son Söderström, - som vänligen höll en kort intressant presentation av sig själv som avslutades med en varm välkomnande applåd av alla närvarande.

 Nu blev det så dags för de läckra efterrätterna, - som även de tycktes avnjutas med stor entusiasm innan det avslutande kaffet med eventuella tillägg från baren, medan den sk. ”dricksrundan” för en liten extra uppmuntran till personalen tog sin början.

 Köksmästaren och servis-personalen avtackades med en varm applåd för sina alltid lyckade arbetsinsatser för att till max säkra vårt välbefinnande.  

 Efter en trevlig eftermiddag i vänners glada lag blev så det dags för att bryta upp och tacka för idag, samt påminna om jul-lunchen den 5:e december. Som brukligt genom åren kommer detta att äga rum på denna samma restaurang som då alltid inför nämnda lunch, - dekorerar sina fönster med röda ”jul-gardiner” för att öka stämningen.

 

Här nedan några bilder ifrån vår träff.

 Ett stort tack till Egil Borgersen, - dagens fotograf!

 

🙂