Midsommar-Fest 22.06.2019.

Den 22:e Juni firade vi, Midsommardagen tillsammans med gäster och vänner till Marianne och Göran Levin på deras B&B ”Casa Vista Bonita” i Sao Bartolomeu de Messines.

Detta var andra gången som vi avbröt vårt sommaruppehåll och den 5:e Juni sände ut en midsommarinbjudan till samtliga medlemmar och vänner på våra sändlistor, - för svar senast den 15:e. Av c:a 50 gäster totalt kom dessvärre endast 7 som svarat på Carpe Diem´s separata inbjudan     

 Firandet påbörjades vid 14-tiden i ett strålande, men inte allt för varmt, väder. Göran Linde hade åter igen smyckat en liten fin midsommarstång med bl.a. en svensk flagga med ett kors som hade bleknat något under åren mot gränsen till att bli finsk. Den stod även i år lit illa till för att kunna dansas kring, men förgyllde i alla-fall stämningen med sin närvaro i anslutning till begivenheterna.

 Vi hade en helt underbar eftermiddag med trevliga samtal, mat och dryck av knytkalasets synnerligen välsmakande olika för- huvud- och efterrätter samt drycker med en och annan nubbe-visa.  Därefter badade några i den fina poolen medan andra spelade krocket och boule eller endast njöt av samvaron, vädret och den vackra utsikten. Det kändes i luften att vi alla trivdes - och detta återigen under Marianne´s och Göran´s synnerligen vänliga och behagliga värdskap.

 Vid 18-tiden började ett flertal deltagare bryta upp och bege sig hemåt, medan några stannade kvar lite längre. Det fanns också festdeltagare som hade bokat in sig för en skön ”Bed & Breakfast” natt - på plats.  

 Nästa år hoppas vi givetvis att eventuellt fler Carpe Diem supportrar har tillfälle att komma.

Nedan följer några bilder från festligheterna.