Midsommar-Fest 23.06.2018.

 

Den 23:e Juni firade vi Midsommardagen med ett antal i Algarve kvarvarande Carpe Diem supportrar. Detta skedde tillsammans med gäster och vänner till Marianne och Göran Levin på deras B&B ”Casa Vista Bonita” i Sao Bartolomeu de Messines.

Detta var första gången som vi i Carpe Diem avbröt vårt sommaruppehåll och sände ut en midsommarinbjudan efter några förfrågningar från flera - speciellt - nyanlända medlemmar och vänner ur den ständigt ökande svensk-kolonin i  Algarve.

Inbjudan gick ut till samtliga på Carpe Diem´s sändlistor den 5:e Juni, - för svar senast den 15:e.  

 Firandet påbörjades vid 14-tiden i ett strålande, men inte allt för varmt, väder. Totalt blev vi c:a 45 personer,  varav endast 10 hade svarat på inbjudan från Carpe Diem.

 Göran Linde hade smyckat en liten fin midsommarstång som stod lite illa till för att kunna dansa kring, men förgyllde i-alla-fall stämningen med sin närvaro i anslutning till begivenheterna.

 Vi samtalade, sjöng, åt och drack av knytkalasets synnerligen välsmakande olika för- huvud- och efterrätter samt drycker. Några badade därefter i poolen medan andra bl.a spelade krocket eller endast njöt av samvaron, vädret och den vackra utsikten. Det kändes i luften att vi alla hade allmänt trevligt tillsammans, - och detta under Marianne´s och Göran´s synnerligen vänliga och behagliga värdskap.

 Vid 19-tiden började ett flertal deltagare bryta upp och bege sig hemåt, medan några stannade kvar lite längre. Det fanns också några festdeltagare som hade bokat in sig för en skön ”Bed & Breakfast” natt - på plats.  

 Vi hälsades välkomna tillbaka nästa år och hoppas då givetvis att eventuellt fler Carpe Diem supportrar har tillfälle att komma.

Nedan följer några bilder som blev tagna via ”mobiltelefonen”, - p.g.a. att den bättre tilltänkta lilla Olympus-kameran dessvärre blev kvar hemma i Moncarapacho vid avfärden till festen. 🙂

 

   »»»»»»»»»»»o«««««««««««

 

 Fotografier från detta event har arkiverats och kan återses efter önskemål genom ett e-mail till:

  admin@carpediem-algarve.org